ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

Paul Heyman για Roman Reigns: «Ο σωστός άνθρωπος, τη λάθος στιγμή»


Στο "Wrestlers Talking Sense" εμφανίστηκε ο Paul Heyman, ο οποίος μίλησε για τον Roman Reigns και στον λόγο για τον οποίο μεγάλη μερίδα του WWE Universe γύρισε την πλάτη του στον νυν WWE World Heavywheight Champion.


Εδώ οι δηλώσεις του:

"Νομίζω ότι αυτό που έγινε με τον Roman ήταν το εξής. Ήταν ο σωστός άνθρωπος, στο σωστό μέρος, τη λάθος στιγμή. Ο Roman κέρδισε το Royal Rumble του 2015 όταν επέστρεψε ο Daniel Bryan, ο οποίος είχε κάνει το μεγάλο του comeback μετά τον τραυματισμό του για να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο που είχε αναγκαστεί να παραδώσει. Αν δεν υπήρχε στο ματς ο Bryan, ο κόσμος θα ήθελε να είχε κερδίσει ο Reigns".

Ολοκλήρωσε λέγοντας:

"Νομίζω ότι ήταν λανθασμένη η επιλογή να υπάρχει στο Royal Rumble ματς ο Daniel Bryan, τη στιγμή που οι ιθύνοντες του WWE ήθελαν να αναδείξουν τον Roman Reigns. Με τον τρόπο αυτό, το κοινό άρχισε να αντιμετωπίζει τον Reigns σαν τον άνθρωπο που πήρε τη θέση του Bryan. Έγινε αυτόματα ο εκλεκτός της εταιρίας και όχι αυτός ο οποίος ανεβαίνει τη σκάλα για να φτάσει στον στόχο του. Έτσι αντί να γίνει ο ήρωας για το κοινό, έγινε ο πλέον αντιπαθητικός Superstar του promotion".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Paul Heyman για Roman Reigns: «Ο σωστός άνθρωπος, τη λάθος στιγμή» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top