ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

RAW 11/4/2016: Το μίσος ενώνει

Η κοινή αντιπάθεια του Roman Reigns και του Bray Wyatt για τη League Of Nations τους έφερε στην ίδια ομάδα προκειμένου να τους αντιμετωπίσουν. Κατέφτασαν ο Karl Anderson και ο Luke Gallows. Άναψαν τα αίματα μεταξύ Dean Ambrose και Chris Jericho. Νέος διεκδικητής του Intercontinental Championship ο Cesaro. Ξεκίνησε τουρνουά για ανάδειξη πρώτου διεκδικητή για το WWE Tag Team Championship.

O Shane McMahon άνοιξε το επεισόδιο ανακοινώνοντας τουρνουά για την ανάδειξη πρώτων διεκδικητών του WWE Tag Team Championship, καθώς και τον αγώνα Sami Zayn vs AJ Styles, όπου αν κέρδιζε ο Zayn, θα γινόταν και αυτός διεκδικητής του WWE World Heavyweight Championship. Ο Kevin Owens τον διέκοψε και απαίτησε να πάρει ρεβάνς για το Intercontinental Championship. Ο Shane του είπε πως αν θέλει ρεβάνς θα πρέπει να κερδίσει τον Cesaro.

Στον αγώνα, που άρχισε αμέσως μετά, ο Cesaro ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει τη νίκη με το Neutralizer και να αναδειχθεί #1 Contender για το Intercontinental Championship.


Στον πρώτο αγώνα για το ομαδικό τουρνουά, που έχει για χορηγό τα Booty O's, οι Dudley Boyz κέρδισαν τους Lucha Dragons, αν και στην ουσία ο Sin Cara πάλεψε μόνος του, αφού ο Kalisto τραυματίστηκε στην αρχή του αγώνα. Μετά τον αγώνα εμφανίστηκαν ο Enzo και ο Big Cass και είχαν άλλη μια λεκτική διαμάχη με τους Dudleys.


Η League Of Nations διέκοψε promo του Roman Reigns και του επιτέθηκε, αλλά εμφανίστηκε η Wyatt Family και τους πέταξε εκτός ρινγκ. Ο Shane McMahon εμφανίστηκε για να ανακοινώσει πως στο main event θα συνεργαστούν ο Bray Wyatt και ο Roman Reigns για να αντιμετωπίσουν δύο μέλη της League Of Nations.


H Charlotte χρησιμοποίησε για άλλη μια φορά τον Ric Flair προκειμένου να τη σκαπουλάρει στον αγώνα της με τη Natalya. O "Nature Boy" τράβηξε έξω το διαιτητή με αποτέλεσμα να προκαλέσει DQ και να κρατήσει τον τίτλο της η Charlotte.


Στα πλαίσια του τουρνουά οι Usos κέρδισαν τον Curtis Axel και τον Heath Slater. Καθώς πανηγύριζαν δέχτηκαν επίθεση από τον Karl Anderson και τον Luke Gallows, οι οποίοι εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο WWE σαν ομάδα.


Ο Sami Zayn πάλεψε με πάθος για να γίνει διεκδικητής του WWE World Heavyweight Championship, αλλά δεν κατάφερε να ξεφύγει από το Phenomenal Forearm του AJ Styles.


O Chris Jericho πήρε συνέντευξη από τον εαυτό του στο Highlight Reel ώσπου τον διέκοψε ο Dean Ambrose, του είπε πως το Highlight Reel ακυρώνεται για να κάνει αυτός το Ambrose Asylum και άρχισε να παρουσιάζει τη δική του εκπομπή. Ο Y2J αντέδρασε και κατέληξε να δεχτεί το Dirty Deeds.


Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο RAW πανηγύρισε ο Apollo Crews κερδίζοντας αυτήν τη φορά τον Adam Rose.


Άκρως επιτυχημένη ήταν η συμμαχία των Roman Reigns και Bray Wyatt, αφού κέρδισαν τους Sheamus και Alberto Del Rio, χρησιμοποιώντας τη βοήθεια της υπόλοιπης Wyatt Family που έβγαλε από τη μέση τον Rusev που τους παρενοχλούσε. Έπειτα, οι δύο νικητές είχαν staredown χωρίς να εμπλακούν σε μονομαχία.


Αποτελέσματα RAW 11/4/2016:

- Ο Cesaro κέρδισε τον Kevin Owens (νέος διεκδικητής του Intercontinental Championship)
- Οι Dudley Boyz κέρδισαν τους Lucha Dragons (προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Tag Team Tournament)
- Η Natalya κέρδισε τη Charlotte με DQ (η Charlotte παρέμεινε Divas Champion)
- Οι Usos κέρδισαν τους Social Outcasts (προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Tag Team Tournament)
- Ο AJ Styles κέρδισε τον Sami Zayn
- O Apollo Crews κέρδισε τον Adam Rose
- Οι Roman Reigns & Bray Wyatt κέρδισαν τους Sheamus & Alberto Del Rio


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: RAW 11/4/2016: Το μίσος ενώνει Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top