ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

RAW 18/4/2016: Έφερε παρέα ο Styles


O Shane McMahon ήταν στον έλεγχο και του RAW που διεξήχθη στην Αγγλία. Επιτέθηκαν στον Roman Reigns ο Karl Anderson και ο Luke Gallows. Κέρδισε στο main event o Dean Ambrose τον Kevin Owens, αλλά δέχτηκε επίθεση από τον Chris Jericho. Vaudevillains εναντίον Enzo & Cass στον τελικό του Tag Team Tournament. Τρεις αγώνες ορίστηκαν για το Payback.


Ο Dean Ambrose παρουσίασε το Ambrose Asylum με καλεσμένο τον Shane McMahon. Στο talk show παρενέβησαν και οι Kevin Owens, Sami Zayn και Chris Jericho. O Shane όρισε για το Payback τους αγώνες Ambrose vs Jericho και Owens vs Zayn. Στη συνέχεια αποχώρησε από το ρινγκ και ξεκίνησε καβγάς με τον Ambrose και τον Zayn να πετάνε έξω τους δύο heels.

Στον πρώτο αγώνα του επεισοδίου ο Chris Jericho εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία του και έκανε eye poke στον Sami Zayn, ενώ δεν παρακολουθούσε ο διαιτητής, που ακολουθήθηκε από Codebreaker και πήρε τη νίκη.

O AJ Styles έδινε συνέντευξη στα παρασκήνια όταν έφτασαν ο Karl Anderson και ο Luke Gallows. Οι τρεις τους αγκαλιάστηκαν και έφυγαν για να συζητήσουν κάποια δικά τους θέματα.

Ο αγώνας των Enzo Amore & Big Cass με τους Dudley Boyz έβγαλε νικητές τους πρώτους, οι οποίοι προκρίθηκαν στον τελικό του Tag Team Tournament.

Ο Roman Reigns και ο AJ Styles είχαν λεκτική αψιμαχία με τον καθένα να λέει πως θα κερδίσει στο Payback. Καθώς ο Styles αποχωρούσε από το ρινγκ οι Karl Anderson και Luke Gallows επιτέθηκαν στον WWE World Heavyweight Champion. Έπειτα, ο Styles είπε στον Reigns στα παρασκήνια πως δεν είχε ιδέα για τα σχέδια των δύο φίλων του, αλλά ο πρωταθλητής δεν τον πίστεψε.

Ο Baron Corbin κέρδισε εύκολα τον Fandango, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα επιτέθηκε στον Dolph Ziggler που ήταν στο σχολιασμό. Ο "Showoff" του επιτέθηκε μετά τον αγώνα αλλά έπεσε για άλλη μια φορά θύμα του "Lone Wolf".

Ο Cesaro διέκοψε τον Miz κατά τη διάρκεια του Miz TV και αφού παρέθεσαν φράσεις από ταινίες, ο Ελβετός τον προκάλεσε να μονομαχήσουν αλλά ο Miz του είπε πως έχει αγώνα με τον Rusev. Πριν την έναρξη του αγώνα ο Cesaro είπε πως κανόνισε με τον Shane McMahon να συμμαχήσει με τη Nea Day για να αντιμετωπίσει τη League Of Nations και τον Miz. Τη νίκη πήραν ο Cesaro και η New Day με Neutralizer του Cesaro στον Sheamus.

Στα παρασκήνια η Natalya γνωστοποίησε στη Charlotte πως πήρε ρεβάνς εναντίον της στο Payback και πως θα έχει στο πλευρό της τον Bret Hart.

Στη συνέχεια η διεκδικήτρια του Women's Champioship ανάγκασε τη Charlotte να υποταχθεί στον 8-Man Tag Team αγώνα όπου συμμετείχαν. Παρτενέρ της Natalya ήταν οι Paige, Becky Lynch και Sasha Banks ενώ η Charlotte συμμάχησε με τις Tamina, Naomi και Summer Rae.

Οι Vaudevillains κέρδισαν τους Usos και προκρίθηκαν στον τελικό του Tag Team Tournament, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Enzo Amore και Colin Cassady.

O Apollo Crews αντιμετώπισε τον Heath Slater από τους Social Outcasts και τον κέρδισε με Sitout Powerbomb.

Ο Dean Ambrose κατάφερε να κερδίσει τον Kevin Owens με Dirty Deeds στο main event. Μετά τον αγώνα εμφανίστηκε ο Chris Jericho και του έκανε Codebreaker.

Αποτελέσματα RAW 18/4/2016:

- O Chris Jericho κέρδισε τον Sami Zayn
- Οι Enzo & Cass κέρδισαν τους Dudley Boyz (προκρίθηκαν στον τελικό του Tag Team Tournament)
- O Baron Corbin κέρδισε τον Fandango
- Οι Cesaro & The New Day κέρδισαν τους The Miz & League Of Nations
- Οι Natalya, Paige, Becky Lynch & Sasha Banks κέρδισαν τις Charlotte, Tamina, Naomi & Summer Rae
- Οι Vaudevillains κέρδισαν τους Usos (προκρίθηκαν στον τελικό του Tag Team Tournament)
- O Apollo Crews κέρδισε τον Heath Slater
- O Dean Ambrose κέρδισε τον Kevin Owens

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: RAW 18/4/2016: Έφερε παρέα ο Styles Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top