ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Απόντες από το επόμενο RAW οι McMahons και ο HHH


Όπως γνωστοποιήθηκε πριν από μερικές ώρες, όλα τα μέλη της οικογένειας McMahon, αλλά και ο Triple H, δεν πρόκειται να συμμετάσχουν στο προσεχές επεισόδιο του RAW που θα λάβει χώρα στην O2 Arena του Λονδίνου. 


Η απουσία της Authority, του Triple H και της Stephanie McMahon δηλαδή, ενδεχομένως να σημαίνει ότι η φατρία, που κυριάρχησε στο κορυφαίο promotion τα τελευταία χρόνια, μάλλον ολοκλήρωσε τον κύκλο της.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η τελευταία φορά που το ζεύγος εμφανίστηκε σε κάποιο show του WWE ήταν πριν από δύο εβδομάδες, στη WrestleMania 32, όπου ο Triple H υπέστη οδυνηρή ήττα από τον Roman Reigns και απώλεσε το WWE World Heavyweight championship που είχε στην κατοχή του από τον περασμένο Ιανουάριο.

Σε αντίθεση με τους McMahons και τον Triple H, ο κάτοχος του WWE World Heavyweight championship, Roman Reigns, ο Dean Ambrose, ο ηγέτης της Wyatt Family, Bray Wyatt, και οι Tag Team πρωταθλητές, New Day, πρόκειται να δώσουν κανονικά το ''παρών'' στο επερχόμενο επεισόδιο του ''κόκκινου'' show, όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τους ιθύνοντες του κορυφαίου promotion.

Item Reviewed: Απόντες από το επόμενο RAW οι McMahons και ο HHH Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top