ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 30 Απριλίου 2016

Ποιος παίρνει τον έλεγχο του RAW;


Ο Μάκης Παφλιάς γράφει για το τι μπορεί να συμβεί όταν ο Vince βγει να ανακοινώσει ποιος θα αναλάβει τον έλεγχο του RAW στο Payback.

Όταν Stephanie McMahon διέκοψε τον αδερφό της στο RAW, ήρθε εξοπλισμένη με μια ανακοίνωση. Η Stephanie ενημέρωσε τον Shane-O-Mac ότι στο Payback αυτή την Κυριακή, ο πατέρας τους Vince McMahon θα αποφασίσει για το ποιος θα αποκτήσει τον έλεγχο του Raw.

Αλλά δεν περιμένω να δω απλά μια αναμενόμενη απόφαση, για αυτό ας δούμε 3 πιθανά σενάρια για το Payback.
3. Και οι δύο στον έλεγχο

Μην μπορώντας να αποφασίσει σε ποιον να δώσει το έλεγχο του RAW ο Vince θα ανακοινώσει ότι και ο Shane και η Stephanie θα αναλάβουν από κοινού την διαχείριση. Αν πάνε έτσι τα πράγματα αναμφίβολα θα υπάρχουν εντάσεις μεταξύ της οικογένειας και τότε σίγουρα κάποια στιγμή θα χωθεί και ο Triple H και πιθανότατα όλο αυτό να οδηγηθεί σε μια αναμέτρηση μεταξύ Shane και HHH στο Summerslam.


2.Triple H vs Shane Mcmahon

Και ενώ ο Vince θα είναι έτοιμος να ανακοινώσει ποιος θα αναλάβει τον έλεγχο του RAW ακούγεται το The Game των Motorhead. Ο Triple H κάνει την εμφάνιση του και την λέει στον Shane ο οποίος μετά από κάποιο αριθμό προσβολών θα επιτεθεί στο Cerebral Assassin. Μετά την επίθεση ο Vince θα ανακοινώσει ότι στο Extreme Rules ο Triple H θα αντιμετωπίσει τον Shane με τον νικητή να αναλαμβάνει τον έλεγχο του RAW. Και αν γίνει αυτό πιστεύω πως ο αγώνας θα είναι Steel Cage.


1.Διαχωρισμός των Brands

Αν υπάρχει ένας τρόπος να δούμε τον διαχωρισμό που τόσοι θέλουμε να δούμε αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία. Ο Mr.Mcmahon θα βγει και θα ανακοινώσει ότι τον έλεγχο του RAW παίρνει η Stephanie. Η απογοήτευση και η γιούχα θα εμφανιστεί. Ο Vince λέει επίσης ότι ο Shane θα αναλάβει το Smackdown και θα έχουμε για πρώτη φορά από το 2011 την επιστροφή του Draft την επόμενη βραδιά στο RAW.

Item Reviewed: Ποιος παίρνει τον έλεγχο του RAW; Description: Rating: 5 Reviewed By: Μάκης Παφλιάς
Scroll to Top