ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016

Ric Flair σε Natalya: ''Αυτοκτόνησε!'' (SPOILER)


Χθες πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του SmackDown αυτής της εβδομάδας στην πόλη Manchester της πολιτείας του New Hampshire. 


Ο Dean Ambrose διεξήγαγε ένα ακόμα ''Ambrose Asylum''. Αυτή τη φορά, καλεσμένοι του ''Lunatic Fringe'' ήταν η κάτοχος του WWE Women's championship, Charlotte, η οποία εμφανίστηκε, όπως πάντα, έχοντας στο πλευρό της τον πατέρα της, Ric Flair, αλλά και η μεγάλη αντίπαλος της στο επερχόμενο Payback, Natalya.

Κατά τη διάρκεια του segment, ο Ric Flair φέρεται, σύμφωνα με μαρτυρίες θεατών, να προέτρεψε την Καναδή πρώην Divas πρωταθλήτρια να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για τις νίκες που έχει πετύχει καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του απέναντι στον θείο της, Bret Hart, θέλοντας να την πικάρει με αυτόν τον τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο ''Nature Boy'' βγήκε εκτός σεναρίου και η συγκεκριμένη ατάκα πρόκειται να κοπεί από τους συντελεστές του show.  

Item Reviewed: Ric Flair σε Natalya: ''Αυτοκτόνησε!'' (SPOILER) Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top