ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

ROH 13/4/2016: Η επιμονή του Castle δικαιώθηκε

Η κόντρα του Dalton Castle με τον Silas Young πέρασε από πολλές φάσεις. Το τελευταίο κεφάλαιο είχε θετική κατάληξη για τον πρώτο, αφού κέρδισε σε Fight Without Honor. Οι security χώρισαν τους Jay Lethal και Donovan Daijak. Κράτησαν τους τίτλους τους οι War Machine.

Στον εναρκτήριο αγώνα του επεισοδίου, οι Roppongi Vice επιδίωξαν να γίνουν ROH Tag Team Champions αλλά δεν τα κατάφεραν, αφού η ωμή δύναμη των War Machine υπερίσχυσε.

Ο Donovan Daijak βρέθηκε στο ρινγκ μαζί με τον Prince Nana και καταφέρθηκε εναντίον του Jay Lethal. Ο ROH World Champion ήρθε φουριόζος στο ρινγκ και ξέσπασε καβγάς, με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η παρέμβαση των security.

O Kenny Omega βρέθηκε αντιμέτωπος με τον ACH έχοντας τη συνοδεία των Young Bucks και πήρε τη νίκη. Αξιοσημείωτη ήταν η μπανανόφλουδα που χρησιμοποίησαν οι Bucks για να δικαιολογήσουν στο διαιτητή το ότι βρισκόταν ξαπλωμένος εκτός ρινγκ ο ACH, ενώ στην πραγματικότητα του είχαν κάνει superkick.

Στο main event ο Dalton Castle και ο Silas Young πάλεψαν χωρίς τιμή χρησιμοποιώντας καρέκλες, σκάλες και τραπέζια. Τα Boys βοήθησαν τον Castle να πάρει τη νίκη και να λήξει το feud με τον "Last Real Man".

Αποτελέσματα ROH 13/4/2016:

- Οι War Machine κέρδισαν τους Roppongi Vice (παρέμειναν ROH Tag Team Champions)
- O Kenny Omega κέρδισε τον ACH
- O Dalton Castle κέρδισε τον Silas Young

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 13/4/2016: Η επιμονή του Castle δικαιώθηκε Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top