ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

ROH 20/4/2016: Η κατάκτηση του τίτλου του Ishii

Για τις επόμενες εβδομάδες, τα τηλεοπτικά επεισόδια του ROH θα περιλαμβάνουν αγώνες από την περιοδεία Honor Rising, που μαγνητοσκοπήθηκαν στην Ιαπωνία το Φεβρουάριο. Στο πρώτο επεισόδιο από την περιοδεία αυτή είδαμε την κατάκτηση του ROH Television Championship από τον Tomohiro Ishii.

Στον πρώτο αγώνα ο Matt Sydal συμμάχησε με το θρυλικό Jushin Thunder Liger και κέρδισαν με Shooting Star Press του πρώτου τους Dalton Castle και Ryusuke Taguchi.

Αν και βρίσκεται στο Ring Of Honor από το 2004, ο Delirious έδωσε τώρα τον πρώτο του αγώνα για εβδομαδιαίο επεισόδιο, κερδίζοντας τον Gedo.

Στο main event ο Tomohiro Ishii του NJPW κέρδισε μπροστά στο κοινό του τον Roderick Strong και έγινε ο Television Champion του promotion.

Αποτελέσματα ROH 20/4/2016:

- Οι Matt Sydal & Jushin Thunder Liger κέρδισαν τους Dalton Castle & Ryusuke Taguchi
- O Delirious κέρδισε τον Gedo
- O Tomohiro Ishii κέρδισε τον Roderick Strong (νέος ROH TV Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 20/4/2016: Η κατάκτηση του τίτλου του Ishii Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top