ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 30 Απριλίου 2016

ROH 27/4/2016: Η Elite είναι καυτή

Για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα είδαμε αγώνες που γυρίστηκαν στην Ιαπωνία τον περασμένο Φεβρουάριο. Στο main event η Elite κυριάρχησε των Redragon και Katsuyori Shibata. Συμμαχία House Of Truth και Los Ingobernables.

Στον πρώτο αγώνα του επεισοδίου ο Jay Lethal συμμάχησε με τον Tetsuya Naito για να αντιμετωπίσουν τους Kazuchika Okada και Yoshi Hashi. Νικητές αναδείχθηκαν οι πρώτοι με τη βοήθεια του Evil. Στη συνέχεια τα μέλη του House Of Truth και των Los Ingobernables έδωσαν τα χέρια.

Ο Kushida βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Kazarian στο δεύτερο αγώνα του επεισοδίου και τον κέρδισε με λαβή υποταγής.

Οι Redragon και ο Katsuyori Shibata δεν κατάφεραν να φύγουν νικητές από τον αγώνα τους κόντρα στους Kenny Omega και Young Bucks. O Omega έδωσε τη νίκη στην ομάδα του κάνοντας το pin στον Kyle O'Reilly.

Αποτελέσματα ROH 27/4/2016:

- Οι Jay Lethal & Tetsuya Naito κέρδισαν τους Kazuchika Okada & Yoshi Hashi
- O Kushida κέρδισε τον Kazarian
- H Elite κέρδισε τους Redragon & Katsuyori Shibata

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 27/4/2016: Η Elite είναι καυτή Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top