ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

ROH 30/3/2016: Ο Daijak έρχεται για εκδίκηση

Στο κυνήγι του House Of Truth έχει μπει ο Donovan Daijak, αφού εμφανίστηκε στο ρινγκ μετά την επιτυχημένη υπεράσπιση του τίτλου του Jay Lethal κόντρα στον Hirooki Goto. Νέα μορφή παίρνει το Kingdom χωρίς τον Adam Cole. Επιθετική συμπεριφορά από τους All Night Express.

Ένα Four Corner Survival άνοιξε το επεισόδιο μεταξύ των Matt Sydal, Roderick Strong, Moose και Adam Page. Ο τελευταίος βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση τη στιγμή που εισέβαλε ο BJ Whitmer για να του αποσπάσει την προσοχή. Έτσι άνοιξε το πεδίο για να κερδίσει ο Strong.

O Adam Cole έκανε promo για τον παγκόσμιο τίτλο και είπε πως αυτός θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής. Ο τραυματίας Matt Taven έκανε την πρώτη του εμφάνιση για το 2016 και ανακοίνωσε πως το Kingdom θα χτιστεί ξανά, γύρω από το πρόσωπό του αυτή τη φορά, με τον Cole να μην είναι μέλος.

Ο αγώνας του Foxx Vinyer με τον Cheeseburger έληξε με DQ αφού οι All Night Express επιτέθηκαν στον πρώτο. Στη συνέχεια ο Rhett Titus και ο Kenny King άρχισαν να μιλάν υποτιμητικά για τον Cheeseburger και το κοινό, ώσπου επιτέθηκαν στο μικρόσωμο παλαιστή για να στείλουν μήνυμα στους War Machine και τους Briscoes. Οι δύο ομάδες ήρθαν να σώσουν τον Cheeseburger και οι ANX τράπηκαν σε φυγή. Οι Briscoes έπιασαν τους τίτλους των War Machine με αποτέλεσμα να έχουν έντονο staredown με τους πρωταθλητές.

Στο main event ο Jay Lethal παρέμεινε στην κορυφή του Ring Of Honor κερδίζοντας τον Hirooki Goto. Έπειτα εμφανίστηκε ο πρόσφατα διωγμένος από το House Of Truth Donovan Daijak για να επιτεθεί πρώτα στον Jay Lethal και στη συνέχεια στον Truth Martini.

Αποτελέσματα ROH 30/3/2016:

- Ο Roderick Strong κέρδισε τους Adam Page, Matt Sydal και Moose
- O Foxx Vinyer κέρδισε τον Cheeseburger με DQ
- O Jay Lethal κέρδισε τον Hirooki Goto (παρέμεινε ROH World Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 30/3/2016: Ο Daijak έρχεται για εκδίκηση Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top