ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

ROH 6/4/2016: Επέστρεψαν για τα καλά οι Motor City Machine Guns

Μετά την επανένωσή τους, οι Motor City Machine Guns δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τη νίκη τους κόντρα στους Addiction, η οποία ακολουθήθηκε από συμπλοκή στο ρινγκ. Νίκες για Redragon και Adam Cole.

Στον πρώτο αγώνα του επεισοδίου οι Redragon βρήκαν στο δρόμο τους τον IWGP Heavyweight Champion Kazuchika Okada και τον Gedo. Οι πρώην ROH World Tag Team Champions κέρδισαν με Chasing The Dragon στον Gedo.

Η κυριαρχία των παλαιστών του Ring Of Honor επί αυτών του New Japan Pro Wrestling συνεχίστηκε και στο δεύτερο αγώνα όπου ο Adam Cole κέρδισε τον Kushida.

Οι επανενωμένοι Motor City Machine Guns δούλεψαν άψογα για να κερδίσουν τους Addiction, με τους οποίους έχουν κόντρα τον τελευταίο καιρό. Οι ηττημένοι επιτέθηκαν στους νικητές μετά τον αγώνα, με αποτέλεσμα να έρθουν στο ρινγκ οι Matt Sydal & Kushida και οι Young Bucks και να επικρατήσει σύρραξη.

Αποτελέσματα ROH 6/4/2016:

- Οι Redragon κέρδισαν τους Kazuchika Okada & Gedo
- O Adam Cole κέρδισε τον Kushida
- Οι Motor City Machine Guns κέρδισαν τους Addiction

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 6/4/2016: Επέστρεψαν για τα καλά οι Motor City Machine Guns Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top