ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 17 Απριλίου 2016

Ryback: «Ίσως πρέπει να πάω αλλού...»


Συνέντευξη στον Myles, γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό στο Ντουμπάϊ, παραχώρησε ο Ryback και εξέφρασε την απογοήτευση του για τη θέση του στη φετινή Wrestlemania, αλλά και για τη γενική αντιμετώπιση που έχει από το WWE.


Για το αν ο αγώνας του στην Wrestlemania με τον Kalisto ήταν καλή στιγμή:

"Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής όχι. Οι τελευταίες τρεις συμμετοχές μου στην Wrestlemania δεν ήταν ιδιαίτερα καλές. Δεν θέλω να μπω στις λεπτομέρειες, αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε να είμαστε στο main card, εκεί όπου αξίζουμε να είμαστε και οι δύο. Αυτό αξίζει και το US Championship. Ελπίζω του χρόνου, αν είμαι εδώ του χρόνου, να είναι καλύτερη εμπειρία".

Για το αν θέλει να επιστρέψει στο main event:

"Φυσικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσπαθώ κάθε μέρα. Είμαι ο καλύτερος Big Guy στον κόσμο και δεν υπάρχει κανένας άλλος σαν εμένα. Θα προσπαθήσω να δείχνω κάθε μέρα την αξία μου και ελπίζω μία μέρα να βρεθώ εκεί που μου αξίζει".

Για το αν είναι δύσκολο να βρεθεί στο main event εξαιτίας του ανταγωνισμού:

"Έχω ακούσει ότι σε αυτή τη δουλειά η σκληρή δουλειά δεν φέρνει πάντα αποτέλεσμα. Ίσως λοιπόν ο Big Guy να πρέπει να βρεθεί αλλού για να πάρει αυτό που του αξίζει. Είναι δύσκολο να αποδεχτείς ότι παρά την σκληρή σου δουλειά, δεν σου αξίζει να βρεθείς εκεί που αξίζεις. Ωστόσο, δεν έχω σταματήσει να πιστεύω σε μένα και ποτέ δεν θα το κάνω, του χρόνου θα είναι σίγουρα καλύτερη χρονιά για τον Big Guy".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ryback: «Ίσως πρέπει να πάω αλλού...» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top