ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016

Smackdown 28/4/2016: Χαοτικό φινάλε


Το χθεσινό (28/4) επεισόδιο του Smackdown ήταν το τελευταίο εβδομαδιαίο show του WWE πριν το Payback και ξεκίνησε με segment του Roman Reigns, ο οποίος μίλησε για τον AJ Styles, με τον The Miz να τον διακόπτει. Με αυτόν τον τρόπο, οδηγηθήκαμε στο main event του "μπλε" show ανάμεσα σε Reigns και The Miz.Στον πρώτο αγώνα του Smackdown οι Kalisto, Cesaro και Sami Zayn νίκησαν την League of Nations, αφού όλα τα μέλη της εγκατέλειψαν το ρινγκ ώστε να επικυρωθεί και επίσημα το τέλος του stable.


Στη συνέχεια του προγράμματος ο Baron Corbin επικράτησε με άνεση του Damien Sandow με το End of Days.


Ακολούθησε το Ambrose Asylum με καλεσμένες του Dean Ambrose τις Charlotte και Natalya με τις δυο τους να συζητούν για τον αγώνα τους στο Payback.


Σειρά είχε ένα tag team ματς ανάμεσα στους Enzo και Cass εναντίον των Curtis Axel και Bo Dallas. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι faces πήραν τη νίκη με το Rocket Launcher.


Λίγο αργότερα, άλλη μία νίκη πανηγύρισε ο Apollo Crews με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Stardust. Ο πρώην Superstar του NXT επιβλήθηκε του Stardust μετά από toss powerbomb.


Στο main event είχαμε τη σύγκρουση πρωταθλητών. Ο WWE World Heavywheight Champion Roman Reigns επικράτησε του Intercontinental Champion, Miz μετά από spear. Έπειτα, οι Karl Anderson και Luke Gallows επιτέθηκαν για μία ακόμη φορά στον Reigns, με τον AJ Styles να παρακολουθεί χωρίς αν αντιδρά. Οι Usos ήρθαν να τον υπερασπιστούν και το show ολοκληρώθηκε με ένα μεγάλο brawl ανάμεσα στους έξι Superstars.Αποτελέσματα Smackdown 28/4/2016
  • - Οι Kalisto, Cesaro και Sami Zayn νίκησαν τους Sheamus, Rusev και Del Rio

  • - Ο Baron Corbin επιβλήθηκε του Damien Sandow

  • - Οι Enzo και Cass νίκησαν τους Curtis Axel και Bo Dallas

  • - Ο Apollo Crews επικράτησε του Stardust

  • - Ο Roman Reigns νίκησε τον The Miz


Item Reviewed: Smackdown 28/4/2016: Χαοτικό φινάλε Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top