ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

SmackDown 31/3/2016: Με το μυαλό στη Mania


Ένα αδιάφορο και ανιαρό επεισόδιο, χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο, ήταν αυτό του SmackDown αυτής της εβδομάδας, το οποίο αποτέλεσε την τελευταία στάση πριν την επικείμενη WrestleMania 32, που θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή στο Dallas της πολιτείας του Texas. Νίκες για Ambrose, AJ Styles και D-Von Dudley. 


-Η αυλαία άνοιξε με την αναμέτρηση ανάμεσα στον AJ Styles και τον Heath Slater. Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλαν και τα αθέμιτα μέσα που χρησιμοποίησαν τα μέλη των Social Outcasts, ο ''Phenomenal'' δεν δυσκολεύτηκε διόλου και βρήκε τον τρόπο να ξεπεράσει το εμπόδιο του Slater, κάνοντας ένα ''ζέσταμα'' ενόψει της αναμέτρησης με τον Chris Jericho στη WrestleMania.

-Στη συνέχεια προβλήθηκαν διάφορα promo videos για τους αγώνες Brock Lesnar εναντίον Dean Ambrose, Triple H εναντίον Roman Reigns για το WWE World Heavyweight championship, Shane McMahon εναντίον Undertaker, Charlotte εναντίον Sasha Banks εναντίον Becky Lynch για το Divas championship, αλλά και για την ένταξη του Snoop Dogg στο Hall of Fame του WWE.

-Στη δεύτερη αναμέτρηση της βραδιάς, ο Jey Uso, συνοδευόμενος από τον Jimmy, τέθηκε αντιμέτωπος με τον D-Von Dudley, τον οποίο πλαισίωσε ο Bubba Ray. Η τεράστια εμπειρία των Dudley Boyz έπαιξε καθοριστικό ρόλο κι έτσι ο D-Von κατάφερε να επικρατήσει του Jey, έπειτα από ένα άψογα εκτελεσμένο spinebuster.

-Στο main event του επεισοδίου, ο Dean Ambrose κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Erick Rowan. Το μέλος της Wyatt Family επιστράτευσε όλες τις δυνάμεις του και έκανε ό,τι περνούσε απ' το χέρι του για να κάμψει την αντίσταση του Ambrose, ωστόσο, ο ''Lunatic Fringe'' δεν έδειξε να πτοείται ιδιαίτερα και τελικά κατάφερε να πάρει μια νίκη ψυχολογίας, ενόψει της μεγάλης μάχης με τον Brock Lesnar την ερχόμενη Κυριακή.

Αποτελέσματα SmackDown 31/3/2016:
- Ο AJ Styles επικράτησε του Heath Slater με pinfall

- Ο D-Von Dudley νίκησε τον Jey Uso με pinfall

- Ο Dean Ambrose επιβλήθηκε του Erick Rowan με pinfall

Item Reviewed: SmackDown 31/3/2016: Με το μυαλό στη Mania Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top