ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

St. Preux αντί Cormier στο UFC 197


Μετά την απόσυρση του Daniel Cormier από το UFC 197, ο Jon Jones είχε μείνει χωρίς αντίπαλο στο main event του ppv. Τελικά ο αντίπαλος βρέθηκε στο πρόσωπο του Ovince St. Preux.

Ο Γάλλος θα αντιμετωπίσει τον Jon Jones με το νικητή να αναδεικνύεται Interim Light Heavyweight Champion. Το ρεκόρ του St. Preux είναι 19-7, με την τελευταία του νίκη να είναι κόντρα στον Rafael Cavalcante το Φεβρουάριο.

Αν και το επικρατέστερο όνομα για να αντικαταστήσει τον Daniel Cormier ήταν ο Anthony Johnson, ο πρόεδρος του UFC Dana White, εξήγησε πως ο "Rumble" προέρχεται από εγχείριση στο στόμα. Πιθανός αντικαταστάτης θεωρούταν και ο Rashad Evans, αλλά έχει ήδη αγώνα μία βδομάδα μετά το UFC 197. Επίσης, είναι έβδομος στην κατάταξη, ενώ ο St. Preux έκτος.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: St. Preux αντί Cormier στο UFC 197 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top