ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

Ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Triple H;


Συνέντευξη έδωσε ο Triple H πρόσφατα, λίγο πριν το live event του WWE στο Παρίσι και μίλησε για διάφορα θέματα, ανάμεσα στα οποία για το ποιον Superstar θα ήθελε να αντιμετωπίσει στο μέλλον.


Εδώ τα κορυφαία σημεία της συνέντευξης:

Για ποια πράγματα είναι υπερήφανος σχετικά με την καριέρα του:

"Για πολλά πράγματα. Το βασικό είναι η παρουσία μου στο χώρο για είκοσι χρόνια. Είναι μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης, είμαι υπερήφανος που φέτος ήμουν μέλος της Wrestlemania 32 και σπάσαμε το ρεκόρ των 100.000 θεατών στο Dallas".

Για το ποιον θα ήθελε να αντιμετωπίσει στο μέλλον:

"Πάντα υπάρχει κάποιος τον οποίο θες να αντιμετωπίσεις. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα ήθελα να τους αντιμετωπίσω τώρα ή όταν ήμουν στην καλύτερη φάση της καριέρας μου. Θα ήθελα να βρεθώ στο ρινγκ με τους Kevin Owens, Sami Zayn και με τον Dean Ambrose, με τον οποίο έχω ήδη παλέψει στο παρελθόν. Θα ήθελα ακόμη να αγωνιστώ κόντρα στον AJ Styles. Υπάρχει επίσης πολύ ταλέντο στο NXT, θα ήθελα να αντιμετωπίσω τους Finn Balor, Shinsuke Nakamura και Samoa Joe".


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Triple H; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top