ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

tROPhy Μαρτίου 2016


Το tROPhy είναι μία στήλη της ιστοσελίδας μας όπου οι συντάκτες θα ανακυρρήσουν τον/την pro wrestler του μήνα. Σε περίπτωση που θέλετε να εκφράσετε την δική σας άποψη μπορείτε να την γράψετε στα σχόλια.


tROPhy Μάρτιος 2016 : 
Αριθμός συντακτών 5

Νίκος Γκιώνης : "Μέσα σε ένα απογοητευτικό Road To Wrestlemania υπήρχαν λίγα πράγματα για να ξεχωρίσει κανείς στο WWE. Ένα από αυτά ήταν η παρουσία του Chris Jericho, ο οποίος συνεχίζει να επιβεβαιώνει στα 46 του πως είναι ένας από τους κορυφαίους παλαιστές που έχουν περάσει από το χώρο. Η δουλειά που έκανε μέσα στο μήνα σαν heel ήταν εξαιρετική, βοηθώντας πάρα πολύ τον AJ Styles να καθιερωθεί".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας : "Σε έναν πραγματικά κάκιστο μήνα για το WWE ξεχώρισε μόνο το segment ανάμεσα σε Undertaker και Shane McMahon στο τελευταίο RAW του Μαρτίου. Το Leap of Faith του Shane είναι από τώρα το highlight της χρονιάς και είναι ο λόγος για τον οποίο ο γιος του Vince κερδίζει το tROPhy αυτού του μήνα".

Νότης Καμπέρης : "Λίγο wrestling είδα αυτόν τον μήνα. Θα δώσω το trophy στον Shane McMahon. Φαίνεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ήθελα να τον ενθαρρύνω διαμέσου αυτού του βραβείου, ώστε να τα πάει περίφημα στην WrestleMania".

Αλέξανδρος Ταβουλάρης : "Το tROPhy του Μαρτίου θα το απονείμω κι εγώ, όπως και ο Νίκος, στον ένα και μοναδικό Chris Jericho. Το heel turn του ήταν ό,τι καλύτερο συνέβη στο WWE τους τελευταίους μήνες. Κατά τη διάρκεια του μήνα που παρήλθε, ο 'Y2J' μας θύμισε τους λόγους για τους οποίους αποτελεί έναν από τους καλύτερους 'κακούς' όλων των εποχών, αλλά και έναν από τους καλύτερους παλαιστές γενικότερα".

Reaper : "Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που διανύει τον δρόμο προς την WrestleMania και η αλήθεια είναι πως φέτος ο δρόμος αυτός δεν ήταν ο καλύτερος. Οι σεναριακές εξελίξεις στα εβδομαδιαία επεισόδια δεν ήταν εξαιρετικές, αλλά παλαιστές όπως οι AJ Styles, Chris Jericho, Kevin Owens και Dean Ambrose είναι κάποιοι από τους οποίους έδιναν ενδιαφέρον στα σόου. Τους δύο περασμένους μήνες έδωσε το tROPhy στον 'Phenomenal One', AJ Styles, αλλά αυτό το μήνα θα το απονείμω στο αντίπαλό του τον τελευταίο καιρό, τον Chris Jericho. Θα συμφωνήσω με τους δύο από τους τέσσερις άλλους συντάκτες και θα τονίσω κι εγώ με τη σειρά μου πως ο 'Y2J' πήγε ένα επίπεδο πάνω την αντιπαλότητα με τον Styles κάνοντας ένα έξυπνο heel turn".

Προηγούμενα tROPhies

Νίκος Γκιώνης

AJ Styles (Ιανουάριος 2016)
Kenny Omega (Φεβρουάριος 2016)
Chris Jericho (Μάρτιος 2016)

Νότης Καμπέρης

Dean Ambrose (Ιανουάριος 2016)
AJ Styles (Φεβρουάριος 2016)
Shane McMahon (Μάρτιος 2016)

Αλέξανδρος Ταβουλάρης

AJ Styles (Ιανουάριος 2016)
Daniel Bryan (Φεβρουάριος 2016)
Chris Jericho (Μάρτιος 2016)

Reaper

AJ Styles (Ιανουάριος 2016)
AJ Styles (Φεβρουάριος 2016)
Chris Jericho (Μάρτιος 2016)

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Dean Ambrose (Ιανουάριος 2016)
AJ Styles (Φεβρουάριος 2016)
Shane McMahon (Μάρτιος 2016)

Item Reviewed: tROPhy Μαρτίου 2016 Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top