ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Εκτός UFC 197 ο Daniel Cormier


Στην αρχή φαινόταν σαν πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά τελικά ο Daniel Cormier αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το main event του UFC 197 και τώρα το promotion τρέχει για να βρει όσο πιο γρήγορα γίνεται αντικαταστάτη.

Οι νέες περιπέτειες του Jon Jones με το νόμο είχαν ήδη θέσει υπό αμφισβήτηση το αν θα γίνει ή όχι το main event του UFC 197. Ενώ, λοιπόν, όλοι περίμεναν ότι ενδεχόμενη ακύρωση του αγώνα θα είναι εξαιτίας του Jones, αποδείχτηκε το αντίθετο.

Ο Light Heavyweight Champion τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το UFC 197. Αυτή είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του Cormier που αναγκάζεται να αποσυρθεί από αγώνα λόγω τραυματισμού.

Όλα αυτά με 3 εβδομάδες να απομένουν για τη διεξαγωγή του PPV. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν θα βρεθεί αντικαταστάτης για τον Jones ή αν η αναμέτρηση του co-main event για το Flyweight Championship ανάμεσα στον Demetrious Johnson και τον Henry Cejudo θα ανέβει μια θέση παραπάνω στην κάρτα.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Εκτός UFC 197 ο Daniel Cormier Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top