ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Προβληματισμένοι με τους Vaudevillains οι ιθύνοντες του WWE


Ενώ όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά για τους Vaudevillains, καθώς προκρίθηκαν για τον τελικό του tag team τουρνουά κόντρα στους Enzo και Cass, στην πραγματικότητα δύσκολα θα δεχτούν κάποιο αξιόλογο push από τους υπεύθυνους του WWE.


Είναι πολλοί εκείνοι οι οποίοι θεώρησαν βιαστική την κίνηση της μεγάλης εταιρίας να φέρει τους Aiden English και Simon Gotch στο main roster και υπάρχει η αίσθηση ότι αυτό συνέβη εξαιτίας της δυσκολίας των ανθρώπων του WWE να κατευθύνουν την συγκεκριμένη ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Vaudevillains πιθανότατα θα κερδίσουν στο Payback τους Enzo και Cass, μετά από παρέμβαση των Dudley Boyz, καθώς οι ιθύνοντες του WWE θέλουν να προχωρήσουν σε ένα storyline ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες. 

Αν πράγματι συμβεί αυτό, τότε οι Vaudevillains θα κοντραριστούν με την New Day για τους tag team τίτλους, ωστόσο η συνέχεια τους δεν θα είναι ανάλογη, καθώς ο Vince McMahon φαίνεται να προτιμά μέχρι στιγμής να προωθήσει τους Enzo και Cass.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Προβληματισμένοι με τους Vaudevillains οι ιθύνοντες του WWE Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top