ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Φήμες για επιστροφή μεγάλου ονόματος στη WrestleMania


Σύμφωνα με διάφορες φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, ένας τεράστιος αστέρας του παρελθόντος πρόκειται να κάνει την επιστροφή του στο WWE κατά τη διάρκεια της επικείμενης WrestleMania 32. 


Ο λόγος για τον πρώην παλαιστή του WWE και του WCW, Bill Goldberg, ο οποίος εικάζεται ότι θα πραγματοποιήσει την μεγάλη επιστροφή του στο promotion του Connecticut στο κορυφαίου show της εταιρίας που θα λάβει χώρα αυτή την Κυριακή στο Dallas του Texas. Ενδεχομένως να πρόκειται απλά για φήμες και τίποτα παραπάνω, ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί απίθανο.

Πριν από κάμποσο καιρό, ο Αμερικανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής είχε εκφράσει την επιθυμία του να ξαναμπεί σε ρινγκ του WWE και να συμμετάσχει σε έναν αγώνα στη WrestleMania. Η τελευταία φορά που ο βετεράνος παλαιστής εμφανίστηκε για λογαριασμό του WWE ήταν πριν από 12 ολόκληρα χρόνια, στη WrestleMania 20, όπου επικράτησε του Brock Lesnar. 

Item Reviewed: Φήμες για επιστροφή μεγάλου ονόματος στη WrestleMania Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top