ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

Η πιο γλυκιά αναμονή... έρχεται WRESTLEMANIA!

Ο Νότης Καμπέρης γράφει στο ringsofpain.gr για το πως περνάνε οι τελευταίες ώρες πριν την έναρξη της WrestleMania 32.

Είναι η μέρα, που αρκεί να ξέρεις ότι υπάρχει αυτός ο (τεράστιος) χώρος του wrestling και ειδικότερα του WWE, για να καθίσεις να ξενυχτίσεις, παρακολουθώντας την WrestleMania. Τι και αν σε έχουν απογοητεύσει τα σενάρια... μηχανικά θα αφιερώσεις το εξάωρο για να την απολαύσεις. Και δεν θα σε αφήσεις ανικανοποίητο. Είναι το μόνο σίγουρο.

Κάθε χρόνο η εταιρεία του Κονέκτικατ προσφέρει υπερθέαμα. Και με κεφαλαία γράμματα αν θέλετε. ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ.

Εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι η αρχική μου σελίδα στο Facebook γέμισε με WM Themed Photo Profiles. Όλοι οι fans πέρασαν το μήνυμα πως σήμερα γιορτάζει αυτό το άθλημα... μάλλον το sports entertainment, που προσφέρει το World Wrestling Entertainment.

Ανεβάστε κάτω στα σχόλια την φωτογραφία, που έχετε φτιάξει με την εφαρμογή της προσωρινής «WM themed photo profile». Για...
Δημοσιεύτηκε από Ringsofpain.gr στις Κυριακή, 3 Απριλίου 2016
Οι περισσότεροι κουβεντιάζουν ατελείωτες ώρες για την WrestleMania και όλα όσα πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο τρίμηνο, βλέπουν παλαιότερες Manias μέσω του Network, ακούνε τα αγαπημένα τους theme songs, διαβάζουν ακατάπαυστα ringsofpain.gr (γέλιο).

Είναι η μέρα που κάθε χρόνο σπάμε τα ρεκόρ σε προβολές. Η ανταπόκριση σας είναι απίστευτη. Η παρέα σας μοναδική! Θα είμαστε εδώ όλο το βράδυ, για συζήτηση. Φυσικά, και με όλο τον απόηχο της WM.

Καλή WrestleMania να έχουμε!

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Η πιο γλυκιά αναμονή... έρχεται WRESTLEMANIA! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top