ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

Ποια η γνώμη των υπεύθυνων του WWE για τον AJ Styles;


Πριν από περίπου τρεις μήνες ο "Phenomenal" AJ Styles πήρε τη μεγάλη απόφαση και έφτασε στο WWE με στόχο να απογειώσει την έτσι κι αλλιώς εντυπωσιακή καριέρα του.


Πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι οι ιθύνοντες του WWE δεν θα επέτρεπαν στον Styles να ξεδιπλώσει το τεράστιο ταλέντο του στο ρινγκ και ότι θα τον περιόριζαν σε έναν μάλλον ασήμαντο ρόλο. 

Τρεις μήνες όμως μετά την άφιξη του, τον βλέπουμε στον ρόλο του νούμερο 1 διεκδικητή του WWE World Heavywheight Championship, ενώ στο Payback θα βρεθεί στο πρώτο του main event σε PPV του WWE εναντίον του Roman Reigns.

Σύμφωνα λοιπόν με το DailyWrestlingNews.com, οι άνθρωποι της εταιρίας έχουν ενθουσιαστεί με τις ικανότητες του Styles στο ρινγκ, ενώ έχουν μείνει κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι με τις πωλήσεις του merchandise του. Αυτή τη στιγμή ο AJ θεωρείται ο πιο εμπορικός νέος Superstar της εταιρίας και αυτό μόνο καλό θα κάνει στην καριέρα του στο WWE.


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ποια η γνώμη των υπεύθυνων του WWE για τον AJ Styles; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top