ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

WWE Hall Of Fame 2016: Αποσύρθηκε ο Sting


Για άλλη μια χρονιά το WWE τίμησε παλαιστές και όχι μόνο που έχουν γράψει το όνομά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του pro wrestling. Αυτή τη χρονιά ο Sting ήταν ο πρωταγωνιστής, ανακοινώνοντας την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Ο θρυλικός Sting μπήκε στο πάνθεον του pro-wrestling έχοντας κάνει τη μεγαλύτερη καριέρα εκτός WWE από οποιονδήποτε. Διηγήθηκε ιστορίες από την πλούσια καριέρα του, ευχαρίστησε πολλούς φίλους και την οικογένειά του και ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση μέσα σε κλίμα συγκίνησης. Είπε ότι αυτό δεν είναι αντίο και ότι θα μας δει αργότερα.

Οι Fabulous Freebirds μπήκαν επίσης στο Hall Of Fame κάνοντας πολλές πλάκες στην ομιλία τους, ενώ δε δίστασαν και να τραγουδήσουν. Τα άλλα ονόματα που τιμήθηκαν ήταν ο Big Boss Man, η Jacqueline, o Godfather, o Stan Hansen, η Joan Lunden, ο Pat O' Conor, o Lou Thez, o George Hackenschmidt, o Mildren Burke, o Sailor Art Thomas, o Frank Gotch, o Ed Strangler Lewis και ο Snoop Dogg.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: WWE Hall Of Fame 2016: Αποσύρθηκε ο Sting Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top