ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016

Προβλέψεις Payback 2016


Το νεότερο μέλος της οικογένειας του Rings Of Pain, Μάκης Παφλιάς, γράφει για το τι πιστεύει ότι θα δούμε στους αγώνες στο Payback αυτήν την Κυριακή.United States Championship Match: Kalisto (π) εναντίον Ryback

Στη Wrestlemania ο Kalisto κατάφερε να κερδίσει τον Ryback και να διατηρήσει τον τίτλο του αλλά τώρα πρέπει να το ξανακάνει και στο Kickoff του Payback. Παρόλα αυτά ο πρωταθλητής δεν έχει κερδίσει αγώνα μετά την Mania σε αντίθεση με τον Big Guy που διατηρεί ένα αήττητο σερί συμπεριλαμβανόμενης την νίκης του στο Smackdown κόντρα στον άνθρωπο που θα κοντραριστεί την Κυριακή για τoν US τίτλο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: O Ryback κερδίζει τον τίτλο.


Baron Corbin εναντίον Dolph Ziggler

Ολόκληρο Andre the Giant Memorial Battle Royal κέρδισε ο Corbin, άρα δεν νομίζω ότι θα χάσει στο πρώτο του one-on-one PPV αγώνα. Λογικά θα έχουμε ένα σύντομο σχετικά αγώνα όπου ο Corbin θα κερδίσει τον Ziggler.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: O Corbin παίρνει τη νίκη.


Intercontinental Championship Match: Miz (π) εναντίον Cesaro

Κάποια στιγμή ο Cesaro θα στεφθεί σίγουρα Intercontinental Champ αλλά δεν πιστεύω ότι αυτό θα γίνει αυτή τη Κυριακή. Λογικά η Maryse θα αποσπάσει την προσοχή του Cesaro επιτρέποντας στον άντρα της να πάρει τη νίκη.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ο Miz διατηρεί τον τίτλο του.


Sami Zayn εναντίον Kevin Owens

Αυτή τη διαμάχη την περιμένουμε καιρό τώρα και το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχουμε έναν πάρα πολύ καλό αγώνα. Πιστεύω πως αυτή η κόντρα θα κρατήσει μέχρι το Extreme Rules.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: O Kevin Owens παίρνει τη νίκη.


Chris Jericho εναντίον Dean Ambrose

Θεωρώ ότι αυτός ο αγώνας θα έπρεπε να είναι στη WrestleMania 32. Αμφότεροι μπορούν να προσφέρουν μεγάλους αγώνες στο κοινό και σίγουρα θέλω να δω την κόντρα να συνεχίζεται στο Extreme Rules, ίσως σε ένα Street Fight. Δεν περιμένω ο Y2J να κερδίσει σε δεύτερο συνεχόμενο PPV και επειδή ο Ambrose χρειάζεται περισσότερο τη νίκη, θα τείνω προς το μέρος του.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ο Dean Ambrose παίρνει τη νίκη.


Τελικός Τουρνουά #1 Διεκδικητών για τους WWE Tag Team Championships: Vaudevillains εναντίον Enzo Amore & Colin Cassady

Δεδομένης της κατάστασης, περιμένω οι Vaudevillains να κερδίσουν με κάποιου είδους παρέμβαση από τους Dudley Boyz. O λόγος που με κάνει να το πιστεύω είναι διότι οι Bubba Ray και D-Von έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με τους Enzo και Cass και σίγουρα αυτή η κόντρα θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το Extreme Rules.

Γενικά πιστεύω στους Enzo και Cass και θα έχουν σίγουρα κάποια ευκαιρία για τους τίτλους αφού ξεμπερδέψουν πρώτα με τους Dudleys.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Οι Vaudevillains παίρνουν τη νίκη.


WWE Women's Championship Match: Charlotte (π) εναντίον Natalya

Αυτό που πραγματικά περιμένουμε να δούμε είναι το Charlotte εναντίον Sasha Banks, συνεπώς μου φαίνεται δύσκολο να αλλάξει ο τίτλος στο Payback.

Και επιτέλους πρέπει να δούμε την Charlotte ναι παίρνει μια καθαρή νίκη και σε αυτό θα βάλει το χεράκι του ο Hitman μη επιτρέποντας στον Flair να παίξει με τα "βρώμικα" κόλπα του.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Charlotte διατηρεί τον τίτλο της.


WWE World Heavyweight Championship Match: Roman Reigns (π) εναντίον AJ Styles

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δούμε τους Gallows και Anderson να παρεμβαίνουν στο main event. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται ότι ο Styles θα βοηθηθεί για να κερδίσει τον τίτλο αλλά μετά από όσα έγιναν αυτές τις εβδομάδες σε RAW και Smackdown δεν θα ήταν αρκετά προβλέψιμο; Η προδοσία των φίλων του θα εμποδίσει τον Phenomenal One να κερδίσει. Αρκετές είναι και οι φήμες που κάνουν λόγο για ντεμπούτο του Finn Balor για να ηγηθεί στο νέο Bullet Club μαζί με τους Luke Gallows και Karl Anderson.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: O Roman Reigns διατηρεί τον τίτλο του.

Item Reviewed: Προβλέψεις Payback 2016 Description: Rating: 5 Reviewed By: Μάκης Παφλιάς
Scroll to Top