ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

WWE Smackdown *SPOILERS* Report 19/4/2016


Τα γυρίσματα του Smackdown που θα προβληθεί στις 21/4 έγιναν στις 19/4. Δείτε παρακάτω τι συνέβη.


- Το MizTV με οικοδεσπότες τον Miz και την Maryse άνοιξε το show. Καλεσμένος είναι ο AJ Styles που θα εξηγήσει για άλλη μια φορά ότι δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση στον Roman Reigns από τους Karl Anderson και Luke Gallows. Στη συνέχεια ανακοινώθηκε αγώνας μεταξύ Miz και AJ Styles για αργότερα.

- Πρώτος αγώνας της βραδιάς Kalisto εναντίον Ryback με τον Big Guy να παίρνει τη νίκη χωρίς να διεκδικείται ο τίτλος του Kalisto.

- Επόμενος αγώνας Baron Corbin εναντίον Dolph Ziggler όμως ο αγώνας δεν ξεκίνησε ποτέ καθώς ο Corbin επιτέθηκε στον Ziggler πριν την έναρξη του αγώνα.

- O AJ Styles νίκησε τον Miz. Οι Karl Anderson και Luke Gallows απέσπασαν την προσοχή του Miz, επιτρέποντας στον Phenomenal One να πάρει τη νίκη.

- Στη συνέχεια Karl Anderson και Luke Gallows ανακοίνωσαν ότι θα κάνουν το ντεμπούτο τους εναντίον των Usos στο επόμενο RAW.

- Οι Paige και Natalya πήραν την νίκη κόντρα σε Naomi και Tamina Snuka με υποταγή.

- Στη συνέχεια ο Goldust θα διεύθυνε ως Special Guest Referee έναν αγώνα μεταξύ R-Truth και Fandango. O Truth πήρε τη νίκη.

- Οι Enzo Amore και Big Cass, στη συνέχεια, βγήκαν να μιλήσουν για την πρόκριση τους στον τελικό του τουρνουά. Τους διέκοψαν οι Vaudevillains και οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο Payback.

- Οι Chris Jericho και Kevin Owens συνεργάστηκαν επιτυχώς για να κερδίσουν τους Sami Zayn και Dean Ambrose στο main event της βραδιάς.

Item Reviewed: WWE Smackdown *SPOILERS* Report 19/4/2016 Description: Rating: 5 Reviewed By: Μάκης Παφλιάς
Scroll to Top