ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Μέχρι πότε θα συνεχιστεί το θάψιμο της Wyatt Family;


Η παρουσία του Bray Wyatt και ο ρόλος που θα είχε ο αρχηγός της Wyatt Family στην Wrestlemania 32 ήταν εδώ και καιρό το μεγάλο ερωτηματικό για το σπουδαίο event του WWE.

Οι φήμες οργίασαν τις τελευταίες μέρες, πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν την παρέμβαση της "οικογένειας" στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Brock Lesnar και Dean Ambrose, όμως τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

Όταν είδαμε την Wyatt Family να πλησιάζει στο ρινγκ για να έρθει αντιμέτωπη με τον Rock πιστέψαμε ότι θα δούμε μία από τις κλασικές επιθέσεις του stable, η οποία επίθεση θα έδινε μεγάλο push στην ομάδα ενόψει της συνέχειας. Αυτό που συνέβη όμως ήταν η ήττα του Erick Rowan από τον Rock μέσα σε διάστημα 6 δευτερολέπτων και σαν να μην έφτανε αυτό είδαμε τους Rock και John Cena να αποτελειώνουν όλη την "οικογένεια" με συνοπτικές διαδικασίες.

Ολόκληρο το segment εκτός του στοιχείου της έκπληξης μέσω της επιστροφής, έστω και για ένα βράδυ, του John Cena δεν έβγαλε κανένα νόημα. Η Wyatt Family αντιμετωπίστηκε στο μεγαλύτερο stage στον χώρο του pro wrestling όπως θα αντιμετωπιζόταν σε αντίστοιχη περίπτωση η ομάδα των Social Outcasts.

Μόνο οι άνθρωποι του WWE θα βρουν λογική στην ήττα-ρεκόρ του Erick Rowan και στο jobbing του Bray Wyatt (ο οποίος τα δύο προηγούμενα χρόνια τέθηκε αντιμέτωπος στην Wrestlemania με τους John Cena και Undertaker) στον Rock, έναν τεράστιο Superstar, ο οποίος όμως πραγματοποιεί ελάχιστες εμφανίσεις στο WWE.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Μέχρι πότε θα συνεχιστεί το θάψιμο της Wyatt Family; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top