ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

ΟΔΗΓΟΣ ZMAK CHAMPIONS 2016


Το ZMAK επιστρέφει με το δεύτερο σόου του, το «ZMAK Champions», το οποίο θα διεξαχθεί στις 10 Απρίλη στο Fighting Mall (Περιστέρι, Σουρή 20  - κοντά στο σταθμό «Άγιος Αντώνιος»). Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε στην τιμή των 8 ευρώ (13% ΦΠΑ).

Το ZMAK Wars ήταν απλά το «ζέσταμα». Στο ZMAK Champions θα γραφτεί ιστορία. Θα ανακηρυχθούν οι πρώτοι πρωταθλητές σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Οι Απόλλωνας, Κουρέας, Νεκροθάφτης, DJ Mario, Χασάπης και Σπύρος Λούης θα διεκδικήσουν το «ZMAK Championship» σε ένα Polemination Match, ενώ οι Gemini και Σύντεκνοι θα παίξουν για τις ζώνες Tag Team.

Ο νικητής του main event και ο νικητής της αναμέτρησης «Jimmy Swat vs Πρίγκηψ Βίκτω Γ'» θα αποτελέσει κατά πάσα πιθανότητα το main event του επόμενου ZMAK.

Ακολουθεί η κάρτα με τους αγώνες:


Elvis Segment... ???

Δείτε το τρέιλερ:


 https://www.youtube.com/watch?v=cHtbwc3-KAo

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: ΟΔΗΓΟΣ ZMAK CHAMPIONS 2016 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top