ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Οι πρωταθλητές του ZMAK στο ringsofpain.gr


Οι πρωταθλητές του ZMAK, Αμπντούλαχ ''Χασάπης'' και Gemini μίλησαν στο ringsofpain.gr, μετά την κατάκτηση των τίτλων του ZMAK και του ZMAK Tag Team.

Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις:

Mic: «Είμαστε περήφανοι που αποδείξαμε πόσο γελοίοι είναι οι Σύντεκνοι, που νόμιζαν ότι μπορούν να τα βάλουν με τους Gemini. Όσο για τους επόμενους αντιπάλους, είδαμε πόσο losers είναι. Παιχνιδάκι για εμάς.»

Nic: «Είμαστε στην κορυφή και θα παραμείνουμε όσο θελήσουμε εμείς. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στο ZMAK. Οι επόμενοι αντίπαλοι μας είναι από την SWAT Family. Έχουν ταλέντο και είναι χαρισματικοί. Αλλά σε καμία περίπτωση, δεν συγκρίνονται με εμάς.»

Χασάπης: «Για μένα ήταν άλλη μια μέρα στη δουλειά το έλεγα καιρό τώρα. Οι άλλοι 5 απλά είχαν την ατυχία να παλέψουν μαζι μου για τον τίτλο. Τώρα όσο για αυτον τον Βίκτωρα.. Για να με νικήσει θα χρειαστεί να φέρει όλο το βασίλειο του αλλά και πάλι δεν θα είναι αρκετό..»

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Οι πρωταθλητές του ZMAK στο ringsofpain.gr Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top