ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

Νεκρός 25χρονος μαχητής του Bellator


Σοκ προκαλεί ο θάνατος του μόλις 25 ετών Jordan Parsons, ο οποίος πάλευε για τη ζωή του τις τελευταίες τρεις ημέρες μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε.

Ο Parsons ενεπλάκη σε τρακάρισμα την Κυριακή, με τον οδηγό που τον τράκαρε να εγκαταλείπει τη σκηνή του ατυχήματος και την αστυνομία να τον ψάχνει ακόμη. Όπως είχε ενημερώσει ο φίλος του Rashad Evans τη Δευτέρα, ο πρώην μαχητής του Bellator βρισκόταν σε κόμμα, ενώ το δεξί του πόδι ακρωτηριάστηκε. Την Τετάρτη υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.

Το ρεκόρ του Parsons ήταν 11-2, ενώ στο Bellator μετρούσε δύο νίκες σε τρεις αγώνες. Ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστεί στο Bellator 154 ενάντια στον Adam Piccolotti.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Νεκρός 25χρονος μαχητής του Bellator Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top