ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

Συνελήφθη ο Adam Rose


Σα να μην έφτανε η τιμωρία που δέχτηκε από το WWE για χρήση απαγορευμένων ουσιών, ο Adam Rose συνελήφθη από την αστυνομία, κάτι που μπορεί να έχει ολέθριες συνέπειες στο μέλλον του στο WWE.


O Ray Leppan -πραγματικό όνομα- συνελήφθη από την αστυνομία μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του. Όπως αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας, ο superstar του WWE τσακωνόταν με τη γυναίκα του για την κατάσταση του γάμου τους ώσπου την άρπαξε από το πρόσωπο και την έφερε κοντά του φωνάζοντάς της. Η σύζυγός του πήγε να καλέσει την αστυνομία και ο Rose της άρπαξε το τηλέφωνο για να μην καταγγείλει το συμβάν.

Η αρπαγή του τηλεφώνου θεωρείται επίθεση σε μάρτυρα και είναι κακούργημα στην πολιτεία της Florida, όπου συνέβη ο διαπληκτισμός, ενώ η ενδοοικογενειακή βία θεωρείται πλημμέλημα. 

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Συνελήφθη ο Adam Rose Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top