ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

ADR - Paige: Έχουν σχέση σχεδόν δύο μηνών!

Πλέον μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την είδηση ότι ο Alberto Del Rio έχει σχέση με την Paige. Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο μήνες!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, οι ADR και Paige είχαν δεχθεί κρούση από τα media κατά την περίοδο της WrestleMania. Φυσικά και δεν αποκάλυψαν τίποτε, καθώς δεν τους επιτρέπεται να μιλούν για την προσωπική τους ζωή δίχως άδεια από το WWE (στον εργασιακό κύκλο της εταιρείας είναι αυστηροί οι κανονισμοί).

Βγήκαν για πρώτη φορά δημόσια μαζί στην Disneyland, όπου και τους βλέπουμε στις φωτογραφίες που έκαναν στις 13 Μαίου τον κύκλο του διαδικτύου.

Αναμένεται να δούμε τι αντίκτυπο θα έχει η σχέση αυτή με το ριάλιτι του E! Entertainment, Total Divas.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Alberto Del Rio είναι κατά δεκαπέντε χρόνια μεγαλύτερος της Paige.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: ADR - Paige: Έχουν σχέση σχεδόν δύο μηνών! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top