ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

Τραυματίστηκε ο AJ Styles, εκτός μέχρι το Extreme Rules

Ο AJ Styles θα έχει ακόμη μια ευκαιρία να κατακτήσει το WWE World Heavyweight Championship του Roman Reigns στο Extreme Rules 2016 PPV.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ο AJ Styles υπέστη κάποιους μικροτραυματισμούς και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες, προκειμένου να φυλαχτεί και να μην επιδεινωθεί η κατάσταση του.

Θετικό είναι το γεγονός ότι το «Club» θα μπορέσει να κρατήσει αναμμένη την κόντρα μεταξύ του AJ και του Reigns. Διαφορετικά δίχως την ύπαρξη των Karl Anderson και Luke Gallows, το build up του storyline θα επιβραδυνόταν.

Ο Phenomenal One πρόσφατα σημείωσε μια τεράστια επιτυχία. Έγινε ο μοναδικός wrestler της ιστορίας που έχει αγωνιστεί σε main event του NJPW, του TNA, του ROH και του WWE. Στα Pay Per View του WWE ο AJ Styles έχει μία νίκη (Fastlane 2016) και τρεις ήττες (Royal Rumble, WrestleMania, Payback).

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Τραυματίστηκε ο AJ Styles, εκτός μέχρι το Extreme Rules Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top