ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 1 Μαΐου 2016

AJ Styles εναντίον Finn Balor στο Summerslam;


Όπως είναι γνωστό, ο AJ Styles απόψε (1/5) έχει την πρώτη του ευκαιρία να στεφθεί WWE World Heavywheight Champion, καθώς στο main event του Payback θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νυν πρωταθλητή Roman Reigns.


Ο αγώνας αυτός από μόνος του παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, όμως η παρουσία των Karl Anderson και Luke Gallows δίνει μία ακόμη πιο ιδιαίτερη γεύση στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Παράλληλα, οι φήμες έχουν οργιάσει σχετικά με το ντεμπούτο του Finn Balor ίσως και απόψε στο Payback, κάτι το οποίο αν συμβεί τότε λογικά θα οδηγήσει σε κόντρα ανάμεσα στον πρώην πρωταθλητή του NXT και τον AJ Styles.

Υπάρχει βέβαια μεγάλη πιθανότητα να καθυστερήσει λίγο ακόμη το ντεμπούτο του Finn Balor με τους ιθύνοντες του WWE να έχουν κατά νου κόντρα ανάμεσα σε AJ Styles και Anderson, Gallows, η οποία μπορεί να κρατήσει μέχρι αρχές καλοκαιριού. Κάπου εκεί θα μπορούσε να πραγματοποιήσει την εμφάνιση του ο Finn Balor και να δούμε την επανίδρυση του Bullet Club με leader είτε τον ίδιο ή τον "Phenomenal One" και αναμέτρηση μεταξύ των δύο στο σημαντικότερο event του καλοκαιριού, το Summerslam 2016.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: AJ Styles εναντίον Finn Balor στο Summerslam; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top