ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

Δυσαρεστημένος ο Alberto Del Rio

Ο Alberto Del Rio εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την τωρινή θέση του στο ρόστερ του WWE. Άλλα τους τάξανε και άλλα έλαβε. Έτσι, ισχυρίζεται ο Mexican Aristocrat.

Όταν ο ADR ήρθε και πάλι σε επαφές με το WWE, οι ιθύνοντες του υποσχέθηκαν ένα main event spot. Μέχρι και σήμερα, ο Alberto Del Rio δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε main event κάποιου PPV. Από τότε που επέστρεψε (με τον Zeb Colter), έχει κατακτήσει τον τίτλο United States και έχει και μια νίκη στην WrestleMania.

Ο Triple H φοβάται για την συμπεριφορά του ADR και για το αντίκτυπο που θα έχει στο υπόλοιπο ρόστερ, αν τελικά ο Μεξικανός πάρει αυτό που θέλει.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Δυσαρεστημένος ο Alberto Del Rio Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top