ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

Ο «τρισυπόστατος» Barrett και ο άτυχος Sandow

Ο Νότης Καμπέρης γράφει στο ringsofpain.gr για τις απολύσεις που «πόνεσαν» περισσότερο, εκείνες των Wade Barrett και Damien Sandow.

Αμφότεροι αντιμετωπίστηκαν λανθασμένα από τους ιθύνοντες του WWE. Ο Damien Sandow ήταν περισσότερο «άτυχος», ο Barrett είχε άσχημη αντιμετώπιση. Πάντως, και οι δύο wrestlers δεν προσέφεραν όσα θα φαντάζονταν στο WWE. Είχαν να δώσουν, αλλά... δεν τα έφερε έτσι η μοίρα.

Ο Wade Barrett θα μείνει στην ιστορία... ο Bad News Barrett θα μας αφήσει με το «γ@μώτο»... ο King Barrett θα ξεχαστεί στο άψε - σβήσε.

Έχει κατακτήσει πέντε φορές τον τίτλο Intercontinental, στέφθηκε με τον τίτλο του King of the Ring και έφτασε κοντά στον τίτλο World Heavyweight (ποτέ στον τίτλο του WWE). Θα θυμόμαστε την θρυλική Nexus (έστω και αν διαλύθηκε άδοξα) και θα προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε τις παρωδίες, Corre και League of Nations. Μας άφησε με την επιθυμία το WWE... να δούμε περισσότερα από τον Bad News Barrett. Εξαιρετικός στο μικρόφωνο ο Barrett, είχε να προσφέρει μεγάλες στιγμές ακόμα. Ο King Barrett συνδέεται άμεσα με την ελεύθερη πτώση στην καριέρα του.

Ο Sandow ήταν άτυχος γιατί κέρδισε σε λανθασμένη τελείως περίοδο το Money in the Bank. Όχι, δεν είχαν κάποιο κόμπλεξ και τον έβαλαν να εξαργυρώσει ανεπιτυχώς την βαλίτσα. Το κεντρικό πλάνο εκείνη την περίοδο ήταν η ενοποίηση των τίτλων WWE και World Heavyweight. Και αυτό θα έπρεπε να γίνει με δύο μεγάλα πρόσωπα της εταιρείας, τον Orton και τον Cena. Σε συνδυασμό με το Cena - Rock, το WWE αναγκάστηκε να «θάψει» (όπως σας αρέσει να λέτε) τον Damien Sandow.

Ο ερχομός πολλών NXT Stars άφησε τον Damien Sandow πίσω... ώσπου παραμελήθηκε πλήρως.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Ο «τρισυπόστατος» Barrett και ο άτυχος Sandow Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top