ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

Becky Lynch: «Στόχος των γυναικών να βρεθούμε στο main event της Wrestlemania»


Συνέντευξη έδωσε πρόσφατα η Becky Lynch στην Ashley Benson και στο site XOBenzo.com και μίλησε για την κατηγορία των γυναικών στο WWE και για διάφορα άλλα ζητήματα.


Εδώ τα κορυφαία σημεία της συνέντευξης:

Για το ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που συναντά μία γυναίκα στον χώρο:

"Πολλοί ένιωθαν ότι ένας αγώνας ανάμεσα σε γυναίκες είναι ευκαιρία για διάλειμμα σε ένα pro wrestling show. Πλέον, έχουμε αλλάξει αυτή την πεποίθηση. Έχουμε βάλει υψηλά τον πήχη και αυτή είναι τώρα η πίεση που νιώθουμε, να κρατήσουμε τον πήχη ψηλά. Ο κόσμος πλέον περιμένει από μας να κλέβουμε την παράσταση σε κάθε show. Στόχος μας είναι μία μέρα να βρεθούμε στο main event της Wrestlemania".

Ο στόχος της κάθε φορά που βρίσκεται στο ρινγκ:

"Να κλέβω την παράσταση κάθε βράδυ. Θέλω το WWE Universe να καταλαβαίνει ότι κάθε φορά τα έχω δώσει όλα".

Για το αν έχει άγχος πριν κάθε αγώνα:

"Κάθε φορά. Δύο φορές δεν είχα άγχος και ήταν οι δύο χειρότεροι αγώνες της καριέρας μου. Ευτυχώς πλέον έχω άγχος κάθε φορά".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Becky Lynch: «Στόχος των γυναικών να βρεθούμε στο main event της Wrestlemania» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top