ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Για ποιο λόγο γίνεται το brand split;


Ο διαχωρισμός του ρόστερ του WWE και η επιλογή της ζωντανής μετάδοσης του Smackdown είναι εδώ και αρκετές μέρες κύριο θέμα συζήτησης ανάμεσα στους pro wrestling fans. Ποιος είναι όμως ο λόγος για τον οποίο οι ιθύνοντες του promotion προχώρησαν σε αυτή την επιλογή;


Για ιδιαίτερα μεγάλο χρονικό διάστημα το Smackdown έχει μετατραπεί ξεκάθαρα σε δευτεροκλασάτο show, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτιμούν να παρακολουθούν περισσότερο το NXT παρά το "μπλε" show. Η μεγαλύτερη μερίδα του WWE Universe μάθαινε τα spoilers του Smackdown μέσω διαδικτύου και δεν παρακολουθούσε το πρόγραμμα, με αποτέλεσμα τα νούμερα τηλεθέασης να είναι ιδιαίτερα χαμηλά.

Οι υπεύθυνοι του WWE αισθάνονται ότι η ζωντανή μετάδοση του Smackdown σε συνδυασμό με τον διαχωρισμό του ρόστερ ανάμεσα στα δύο brands θα δώσει νέο ενδιαφέρον. Αυτό το οποίο θα έχει ενδιαφέρον είναι να δούμε αν τα νέα δεδομένα θα επηρεάσουν την επιτυχία NXT, καθώς είναι μάλλον αδύνατο να παρακολουθούν οι pro wrestling fans με την ίδια συχνότητα τόσο το RAW, όσο και το Smackdown και το NXT κάθε βδομάδα. 

Item Reviewed: Για ποιο λόγο γίνεται το brand split; Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top