ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Cage Survivor 5: Αλέξης Σαββίδης εναντίον Γιώργου Παπουναϊσβίλι

Στις 11 Ιουνίου θα διεξαχθεί το Cage Survivor 5, το οποίο αποτελεί από μόνο του μια μεγάλη διοργάνωση. Μάλιστα βάση των αγώνων που θα λάβουν χώρα τη συγκεκριμένη ημέρα μπορούμε να πούμε ότι το ενδιαφέρον μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.


Το Cage Survivor 5 θα ανοίξει τις πύλες του στον κόσμο το ερχόμενο καλοκαίρι και όλοι μας το περιμένουμε με αρκετή ανυπομονησία. Αυτό διότι στη συγκεκριμένη διοργάνωση θα διεξαχθούν αρκετές μάχες τίτλων.

Μέσα σε αυτές τις μάχες τίτλων βρίσκεται και αυτή του διεκδικητή του τίτλου, Αλέξη Σαββίδη με τον πρωταθλητή, Γιώργο Παπουναϊσβίλι. Σίγουρα μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο ματς, το οποίο όλοι μας περιμένουμε με αρκετά μεγάλη ανυπομονησία. Τέλος, το ενδιαφέρον για τον μεγάλο νικητή παραμένει κι αυτό... έντονο!

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Cage Survivor 5: Αλέξης Σαββίδης εναντίον Γιώργου Παπουναϊσβίλι Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top