ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Cavaliers καλούν Miocic


Ο Stipe Miocic είναι από τα ξημερώματα της Κυριακής ο βασιλιάς των Heavyweights στο UFC και καλεί συνεχώς την ομάδα της πόλης του, τους Cleveland Cavaliers, να φέρουν τον τίτλο του NBA στην πόλη. Η ομάδα δεν άργησε να ανταποκριθεί.

Η ομάδα του Lebron James κάλεσε τον πυροσβέστη από το Cleveland να παραστεί στα VIP της Quicken Loans Arena για τον πρώτο τελικό της ανατολικής περιφέρειας με τους Toronto Raptors. Ο Miocic αναμένεται να παρευρεθεί και να τιμηθεί από την ομάδα, είτε πριν τον αγώνα είτε σε κάποια διακοπή.

Αξίζει να αναφερθεί πως η πόλη του Cleveland είχε να δει μεγάλο τίτλο σε επαγγελματικό άθλημα από το 1964, ώσπου έσπασε την κατάρα ο Miocic.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Cavaliers καλούν Miocic Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top