ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

Σπάει ρεκόρ η Charlotte και πλησιάζει... Nikki Bella!

Τι και αν αγωνίζεται για λιγότερο από ένα χρόνο στο WWE η Charlotte... δείχνει έτοιμη να βάλει το όνομα της ανάμεσα στις πιο πετυχημένες γυναίκες που έχουν περάσει ποτέ από την εταιρεία.

Το ένα ρεκόρ θα το σπάσει στο Extreme Rules PPV. Η Charlotte θα αγωνιστεί για ενδέκατη συνεχόμενη φορά σε PPV του WWE. Αυτό το σερί δεν το έχει πετύχει καμία άλλη γυναίκα στην ιστορία της εταιρείας. Μάλιστα, από τις έντεκα συμμετοχές της έχει επτά πετυχημένες υπερασπίσεις του γυναικείου τίτλου (με κορυφαίο ματς εκείνο της WrestleMania 32).

Το άλλο που κυνηγάει και είναι και το σημαντικότερο θα το καταφέρει αν παραμείνει πρωταθλήτρια μέχρι και τις 18 Ιουλίου (ημέρα Δευτέρα). Η Charlotte είναι πρωταθλήτρια εδώ και 242 ημέρες (45 με τον νέο Womens τίτλο) και απειλεί το ρεκόρ της Nikki Bella που είναι 305 μέρες. Αν αντέξει για 63 μέρες ακόμη με τον τίτλο γύρω από την μέση της, τότε, θα γίνει η longest reigning Womens Champion της ιστορίας (προσμετρούνται οι ημέρες της ως «Divas Champion»).

Για να καταφέρει να περάσει την Nikki Bella, θα πρέπει πρώτα να περάσει από τα Extreme Rules PPV (παίζει με Natalya Neidhart), Money in the Bank PPV και Battleground PPV.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Σπάει ρεκόρ η Charlotte και πλησιάζει... Nikki Bella! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top