ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

Απάτησε την Charlotte με Paige ο Del Rio; Θέλει storyline ο Vince McMahon!

Απίστευτα πράγματα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο σχετικά με τον Alberto Del Rio. Ο Vince McMahon επιθυμεί να φέρει μια κόντρα από την κανονική ζωή στα storylines του WWE.

Το ρεπορτάζ από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού αναφέρει πως ο Alberto Del Rio είχε μια σύντομη σχέση με την Charlotte στα τέλη του 2015. Η κόρη του Ric Flair ήταν παντρεμένη με τον Bram από το NXT και όταν βγήκε το διαζύγιο, μπορούσε να κάνει ελεύθερα τις επιλογές στην προσωπική της ζωή.

Ο Alberto Del Rio επέστρεψε στο WWE τον Οκτώβρη του 2015 και κανείς δεν είχε υποψιαστεί πως ο Μεξικανός θα έψαχνε να βρει το έτερον ήμισυ μέσα στην εταιρεία. Μαθεύτηκε πως η Charlotte ήταν η πρώτη κατάκτηση του. Παρόλα αυτά, τις τελευταίες μέρες γνωστοποιήθηκε το γεγονός ότι ο ADR είχε σχέση εδώ και αρκετούς μήνες με την Paige (σίγουρα πριν την WrestleMania 32). Τότε, φούντωσαν οι υποψίες περί παράλληλης σχέσης.

Η πραγματικότητα; Η Charlotte είναι στα... μαχαίρια με την Paige στην πραγματικότητα, λόγω του όλου χρονικού της σχέσης της τελευταίας με τον ADR.

Θέλει στην τηλεόραση Del Rio - Paige ο Vince McMahon

Αν και οι σχέσεις της Paige με την Charlotte δεν ήταν ποτέ καλές (η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι έπεσε με την υπόθεση Del Rio), ο Chairman του WWE δοκίμασε ήδη να βάλει τις δύο divas να αγωνιστούν αντιμέτωπες για να διαπιστώσει το πόσο επαγγελματικά μπορούν να φερθούν μέσα στο ρινγκ.

Ο Vince ήταν ανέκαθεν φαν του να μεταφέρει ένα πραγματικό storyline... στα storylines του WWE. Το είχε κάνει και παλαιότερα με τους Hardy Boyz, την Lita και τον Edge. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε από τους σεναριογράφους του WWE να ετοιμάσουν την συνέχεια της κόντρας «Charlotte - Paige» με τον Alberto Del Rio επίσης στο προσκήνιο!

Δεδομένου ότι η Sasha Banks θα αγωνιστεί λογικά στον γυναικείο αγώνα του φετινού Summerslam, υπάρχουν δύο PPVs ελεύθερα (Money in the Bank και Battleground) για να λάβει χώρα η συνέχεια αυτής της κόντρας.

Ενώ αρκετοί πίστευαν πως η σχέση Alberto Del Rio - Paige είναι φτιαχτή για τις ανάγκες του reality, Total Divas, υπάρχει κάθε επιβεβαίωση ότι πρόκειται για πραγματική σχέση. Βέβαια, μένουν και τα τυπικά για να ανακοινωθεί η παρουσία του ζευγαριού στην επόμενη σεζόν του reality.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Απάτησε την Charlotte με Paige ο Del Rio; Θέλει storyline ο Vince McMahon! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top