ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

Ποιανού ιδέα ήταν το Chicago Screwjob;


Η επανεμφάνιση του Bret Hart σε show του WWE προξένησε μεγάλη χαρά στον κόσμο, αλλά ταυτόχρονα γέννησε ερωτηματικά για το Screwjob με το οποίο τέλειωσε ο αγώνας της Natalya με τη Charlotte.

Ο ίδιος ο Bret Hart, μιλώντας στο The Sharpshooter Show, υπέδειξε τον Vince McMahon ως αυτόν που είχε την ιδέα για το τελείωμα της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα λόγια του "Hitman": "Συνεννοήθηκα κυρίως με τον Vince McMahon σε αυτό το θέμα, οπότε υποθέτω πως ήταν δική του ιδέα. Ήταν πολύ μονότονο για να είμαι ειλικρινής. Του το είπα. Η αρχική ιδέα ήταν ότι μετά τον αγώνα θα καθόμουν απλά στη μέση για να εμποδίσω την έξοδο του Ric Flair. Θυμάμαι ότι είπα ότι αυτό είναι ηλίθιο, μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Πρότεινα να χτυπήσω τον Flair και να του κάνω το Sharpshooter. Ίσως θα μπορούσε και η Nattie να κάνει ταυτόχρονα ένα Sharpshooter και να κλείσουμε έτσι. Οπότε θα πάρω τα εύσημα για αυτό. Όσον αφορά το τελείωμα του αγώνα, πιστεύω ότι ήταν κάπως μονότονο και συνηθισμένο. Έχει γίνει πολλές φορές."

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ποιανού ιδέα ήταν το Chicago Screwjob; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top