ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 29 Μαΐου 2016

Η λίστα του Cody Rhodes


Ο Cody Rhodes έχει μετατραπεί από έναν superstar που ελάχιστοι ασχολούνταν μαζί του στον πιο καυτό free agent στο χώρο του pro wrestling. Οι επιλογές του είναι πολλές και ο ίδιος θέλησε να τις καταμετρήσει μέσω του Twitter.

Όπως όλοι οι παλαιστές που φεύγουν από το WWE, έτσι και ο Cody Rhodes έχει όρο στο συμβόλαιό του να μην εμφανιστεί σε κανένα άλλο promotion για 90 μέρες. Αυτή η προθεσμία λήγει για τον πρώην Intercontinental Champion στις 19 Αυγούστου.

Ο ίδιος ανέβασε στο Twitter μια εικόνα με μια λίστα που περιέχει διάφορους στόχους για το μέλλον του. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει παλαιστές του Ring Of Honor όπως ο Adam Cole, o Dalton Castle, o Moose, οι Young Bucks και ο Roderick Strong, παλαιστές του TNA όπως ο Mike Bennett ("The Miracle) και ο Trevor Lee και άλλα πολλά όπως προσωπικό ring announcer.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Η λίστα του Cody Rhodes Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top