ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Έλαμψε στο Dancing With Stars η Paige Van Zant!

Η Paige Van Zant μπορεί να είναι αθλήτρια του UFC, ωστόσο η ομορφιά της, της δίνει το κίνητρο να μπορεί να ξεχωρίζει σε διάφορα άλλα show παράλληλα. Ένα από αυτά είναι και το Dancing With Stars.

Η συγκεκριμένη αθλήτρια βρίσκεται ως παίχτρια στο Dancing With Stars και δείχνει μαζί με εμάς να το διασκεδάζει και να το απολαμβάνει αρκετά. Ο λόγος είναι απλός και έχει να κάνει με την υπέροχη παρουσία της πάνω στη σκηνή.

Για μια ακόμα φορά, λοιπόν, η Paige Van Zant... έλαμψε στη σκηνή του Dancing With Stars, πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή ομολογουμένως εμφάνιση. Πλέον και επειδή διαθέτει ολόκληρο το πακέτο, στον τελικό κατάφερε να συγκεντρώσει 59/60 πόντους και είναι δεδομένο ότι θα πάει να χτυπήσει και στο τέλος να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Παρακολουθήστε τα παρακάτω βίντεο:
Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Έλαμψε στο Dancing With Stars η Paige Van Zant! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top