ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Γερή τάπα από τον Diaz προς τον McGregor!

Τις τελευταίες ημέρες το twitter είχε πάρει φωτιά και ο κύριος λόγος ήταν ο Conor McGregor, ο οποίος πραγματικά σχολίαζε τους πάντες και τα πάντα, χωρίς να αφήσει να πέσει τίποτα κάτω.


Αρχικά ο Ιρλανδός μαχητής καυτηρίασε τα PPV's που δεν θα πουλήσει το UFC 200, ενώ στη συνέχεια ανέφερε όλες του τις επιτυχίες αλλά και τα ρεκόρ που έχει σπάσει ο ίδιος στο UFC.

Ωστόσο τα... τιτιβίσματα του Conor McGregor δεν τελειώνουν εδώ. Ο ίδιος σχολίασε ακόμα και τη μάχη του με τον Nate Diaz που τον οδήγησε στην οδυνηρή εκείνη ήττα. Συγκεκριμένα ανέφερε πως ο Diaz βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες, ενώ σημείωσε πως την ώρα της μάχης αυτός ήταν που έλεγχε τον αντίπαλό του τόσο στην όρθια μάχη όσο και σ' αυτή του εδάφους!

Βέβαια όλα αυτά δεν έμειναν χωρίς απάντηση. Αρκετοί θα περίμεναν να... δράσει ο Nate Diaz, και η απάντηση-τάπα προς τον Conor McGregor ήρθε από τον Αμερικανό μαχητή. Ναι, καλά διαβάσατε! Μάλιστα ο τρόπος με τον οποίο γράφτηκε η συγκεκριμένη απάντηση ήταν ιδανικός. Συγκεκριμένα ο Diaz δεν έβρισε, ούτε πρόσβαλε κανέναν, απλά προσαρμόστηκε σε μια φράση γεμάτη νόημα και ουσία.

Ποια ήταν αυτή; Το «Whitebelt» που σημαίνει «άσπρη ζώνη». Ο μαχητής από το Stockton ήθελε να στοχεύσει στο χαμηλό επίπεδο μάχης εδάφους του Conor McGregor σε σχέση με αυτόν που είχε μαύρη ζώνη στο BJJ.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Γερή τάπα από τον Diaz προς τον McGregor! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top