ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Edgar: «Ο Aldo θέλει να μοιάσει στον Conor χωρίς αποτέλεσμα»

Ο Jose Aldo θα αντιμετωπίσει στο UFC 200 τον Conor McGregor σε μια πολύ μεγάλη μονομαχία. Μάλιστα η τακτική του Βραζιλιάνου μαχητή προς τον Ιρλανδό σύμφωνα με τον Frankie Edgar γίνεται για ένα και μόνο σκοπό.

Οι δύο μαχητές στο UFC 200 επρόκειτο να κοντραριστούν και η νίκη και για τους δύο είναι μονόδρομος. Μάλιστα ήδη και οι δύο έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται με τον δικό τους τρόπο για να φτάσουν τελικά στον τελικό στόχο τους.

Ο Jose Aldo, λοιπόν, μιλάει τον τελευταίο καιρό με τελείως απαξιωτικά σχόλια για τον Conor McGregor. Αυτή η τακτική δεν την προτιμούσε ο Βραζιλιάνος μαχητής κι έτσι σύμφωνα με τον Frankie Edgar, ο Aldo θέλει να μιμηθεί τον Conor στο «trash talking» χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία. Βέβαια ο Aldo φρόντισε να σχολιάσει και τον Edgar, καθώς ανέφερε για εκείνον ότι από την πρώτη τους μάχη δεν έχει βελτιωθεί καθόλου.

Αναλυτικά ο Edgar, δήλωσε:

«Το βλέπεις γενικά σήμερα σε όλες τις κατηγορίες. Μαχητές γίνονται πιο προκλητικοί. Είδαν τι έκανε για τον Conor και προσπαθούν να ακουστούν οι φωνές τους. Νομίζω αυτό κάνει ο Aldo. Προφανώς, δεν έχω χάσει ούτε έναν γύρο από την μεταξύ μας μάχη. Αυτός ήταν είτε σε μερικές βαρετές μάχες είτε σε πολέμους. Οπότε νομίζω εγώ είμαι που έχω εξελιχθεί περισσότερο. Οπότε πιστεύω ότι απλά προσπαθεί να ανεβάσει την μάχη».

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Edgar: «Ο Aldo θέλει να μοιάσει στον Conor χωρίς αποτέλεσμα» Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top