ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 2 Μαΐου 2016

ΣΟΚ! Άσχημος τραυματισμός για Enzo Amore, διακόπηκε το ματς! (VIDEO)


Το ντεμπούτο του στα Pay Per View του WWE σίγουρα θα θέλει να το ξεχάσει ο Enzo Amore. Ο αγώνας διεκόπη πρόωρα, λόγω τραυματισμού.

Στα μέσα του αγώνα, ο Enzo Amore προσγειώθηκε άσχημα στο δεύτερο σχοινί και έπεσε έξω από το ρινγκ. Ο διαιτητής κάλεσε αμέσως το γιατρό και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, διέκοψε τον αγώνα. Όλοι γύρω από το ringside ανησύχησαν με την κατάσταση, από τους announcers του WWE, μέχρι και την New Day. Ο Enzo αποχώρησε με φορείο.

Ο αγώνας έληξε δίχως νικητή, συνεπώς, δεν έχουμε νέους διεκδικητές.

Ο Amore μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο. Τα ευχάριστα νέα είναι ότι έχει συναίσθηση με το περιβάλλον, κινείται και μπορεί να μιλήσει. Θα σας μεταφέρουμε περισσότερα νέα λίαν συντόμως.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: ΣΟΚ! Άσχημος τραυματισμός για Enzo Amore, διακόπηκε το ματς! (VIDEO) Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top