ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 2 Μαΐου 2016

Ποια η κατάσταση της υγείας του Enzo Amore;


Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Enzo Amore "επισκίασε" το κατά τ'άλλα ικανοποιητικό Payback στο tag team ματς με το οποίο ξεκίνησε το PPV.


Παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με τον ίδιο και τον Big Cass μετά το περιστατικό με τον άτυχο Superstar να μοιάζει ευδιάθετος, φαίνεται ότι ο Enzo έπαθε σοβαρή διάσειση.

Σύμφωνα με το F4Wonline.com, ο Enzo θυμόταν όλα όσα συνέβησαν πριν τον τραυματισμό του και ήταν σε θέση να συνεννοηθεί με τους ανθρώπους του ασθενοφόρου κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο. 

Όλες οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο Enzo έδειξαν ότι δεν έχει υποστεί περαιτέρω ζημιά, όμως ακόμη δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το χρονικό διάστημα το οποίο θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης προκειμένου να αναρρώσει πλήρως από την διάσειση.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ποια η κατάσταση της υγείας του Enzo Amore; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top