ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Ποια ήταν τα αρχικά πλάνα για τους Enzo και Cass στο Payback;


Ο εναρκτήριος αγώνας του Payback ανάμεσα στους Enzo, Cass και τους Vaudevillains διακόπηκε απότομα όταν ο Enzo τραυματίστηκε σοβαρά και αποχώρησε άμεσα με φορείο για το πιο κοντινό νοσοκομείο.


Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του Monday Night RAW, οι Vaudevillains είναι τώρα οι κύριοι διεκδικητές των WWE Tag Team τίτλων, κάτι το οποίο θα γινόταν ακόμη κι αν δεν είχε τραυματιστεί ο Enzo Amore.

Στο Payback ήταν προγραμματισμένο να νικήσουν οι Aiden English και Simon Gotch μετά από παρέμβαση των Dudley Boyz, οι οποίοι θα άνοιγαν feud με τους Enzo και Cass. 

Ο τραυματισμός του Enzo όμως άλλαξε τα σχέδια των ανθρώπων του WWE, καθώς τώρα οι Dudley Boyz μένουν χωρίς αντίπαλο, ενώ ερωτηματικό παραμένει το μέλλον του Cass από τη στιγμή που ο συμπαίκτης του θα μείνει εκτός δράσης για κάποιο χρονικό διάστημα.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ποια ήταν τα αρχικά πλάνα για τους Enzo και Cass στο Payback; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top