ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Το φθινόπωρο στην Αθήνα το FFC (;)

Το FFC είναι μια διοργάνωση, η οποία σύμφωνα με τα όσα ακούγονται τελευταία σχεδιάζει να έρθει και πάλι στην Αθήνα. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν θα αποτελεί την πρώτη φορά, καθώς θα είναι η δεύτερη, έχοντας πίσω της ένα επιτυχημένο πρώτο event.


Προς το παρών τα πάντα σε αυτό το ζήτημα παραμένουν ανοιχτά. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι η συγκεκριμένη είδηση δεν επιβεβαιώνεται από κάποιο ρεπορτάζ.

Παρ' όλα αυτά για το αν επιστρέψει ή όχι το FFC στην Αθήνα, υπάρχει μια γενική συζήτηση και τα πάντα μέχρι στιγμής παραμένουν ανοιχτά. Να αναφέρουμε ότι τα πλάνα επιστροφής είναι για το φθινόπωρο και συγκεκριμένα τον μήνα Οκτώβριο.

Στην όλη ιστορία ωστόσο υπάρχουν και ορισμένα στάνταρ δεδομένα. Ποια είναι; Αρχικά ότι το πρώτο event στην Αθήνα ήταν άκρως επιτυχημένο και κάπως έτσι γεννήθηκαν οι σκέψεις επιστροφής και για το ερχόμενο φθινόπωρο. Επίσης η απόφαση που θα βγει θα συμπεριλάβει και ορισμένα άλλα δεδομένα, όπως ότι τον Οκτώβριο έχουν προγραμματιστεί και κάποιες άλλες διοργανώσεις. Αυτές είναι το GFC στις 9 του συγκεκριμένου μήνα και το No Limits που θα λάβει χώρα το συγκεκριμένο μήνα.

Σίγουρα, λοιπόν, αυτά τα δεδομένα θα επηρεάσουν την τελική απόφαση των διοργανωτών. Βέβαια για να τα αναφέρουμε και όλα ακόμα είναι πολύ νωρίς, καθώς το FFC θα πραγματοποιήσει τα πρώτα του event στις ΗΠΑ. Πλέον περιμένουμε με αρκετά μεγάλη αγωνία να μάθουμε την τελική απόφαση.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Το φθινόπωρο στην Αθήνα το FFC (;) Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top